Blandat

Satsa på en bra förpackningsdesign

Du kanske har funderat på detta med förpackningsdesign? Om du vill ha bra förpackningsdesign, så kan du med fördel vända dig till företaget Zetatrade. När det gäller design av förpackningar så kan det ske med:

  • Folieprägling
  • Varmprägling
  • Blindprägling
  • Kallfoliering
  • Offsettryck

Idag är det ju ganska viktigt att ha förpackningar som tilltalar kunden. Särskilt om innehållet i sig även det är attraktivt. För att kunna få till en bra design på dina förpackningar, så är det inte fel att få hjälp med det. Zetatrade har en mängd olika material samt olika tekniker de jobbar med. Bland annat kan de hjälpa dig med att designa dina förpackningar sedan tillverka dem. De jobbar även med grafiska material för olika sorters trycksaker.

Design av förpackningar

Om det är så att du är ute efter en förpackningsdesign som är unik, då är det smart att ta hjälp av Zetatrade. Hos dem kan du även få hjälp med att designa annat så som kassar, profiler, böcker, etiketter, menyer, kort, broschyrer och en massa mer. Om du vill få inspiration, så har de ett så kallat inspirationsarkiv där du kan se vad som är möjligt att göra. Olika förpackningar kan behöva olika metoder för att få till den där snygga designen och trycket.

Fundera på hur du vill din förpackning ska se ut och vad den ska ha för design. Fundera även på metod om det ska vara folieprägling, varmprägling, blindprägling, kallfoliering eller annat. Sedan är det bara att ta kontakt med Zetatrade, så kan de hjälpa dig vidare.