Solfilm & Solskydd

Köp fönsterglas och fönsterfilm till fastigheter i Stockholm

Hos PT Installation hittar du allt inom solfilm och fönsterfilm Stockholm. Företaget erbjuder solskyddsfilm till fastigheter för att snygga till och fräscha upp lokaler. Solskyddsfilm går även att köpa till bilen. Köp din fönsterfilm innan sommaren är här på allvar.

PT Installation många år av erfarenhet och proffsigt bemötande och snabba leveranser som sker i ett par olika steg. Från det att ni som kund tar kontakt kommer fönsterglas och fönsterfilm i Stockholm till er och gör en bedömning om vad det är som behövs och hur ni vill ha det. De ger er en prisbild och en tidsram inom vilket arbetet kommer utföras. Därefter installerar dem er solfilm. PT Installation kan stoltsera med den nya generationens solfilm som reducerar värme med hela 60%. Om du har problem med solljus i datorskärmar är solfilm lösningen.

Solfilm och fönsterglas i Stockholmsområdet

Hos PT Installation hittar du allt inom solfilmer och fönsterfilmer i Stockholmsområdet. Företaget erbjuder solskyddsfilm till fastigheter för att snygga till och fräscha upp era lokaler. Solskyddsfilm går även att köpa till bilen.

Snabba leveranser som sker i ett par olika steg. Från det att ni som kund tar kontakt så kommer de ut till er och gör en bedömning om vad det är som behövs och hur ni vill ha det.

Ni får alltid en pricksäker prisbild och en tidsram inom vilket arbetet kommer utföras, därefter installerar de er sol- och fönster​​film.